Sponsoring

Partner van ambitie

Sponsoring

Wie net als wij stevige ambities heeft op maatschappelijk of sportief vlak, helpen wij graag een handje. Zo sponsoren we een aantal Groningse initiatieven die we een warm hart toedragen.

TKP Tocht van Groningen

Sinds 2013 zijn we hoofdsponsor van de TKP Tocht van Groningen. En daar zijn we trots op. Want het is de ultieme combinatie van ambitie, sportiviteit en gezelligheid. De tocht bestaat uit meerdere afstanden: van 35 tot 330 kilometer – het rondje provincie. Ieder jaar in september fietsen zo'n 1200 liefhebbers door het mooie Groningen.

7d63d562-7e86-5dd8-99d4-9cb3f1152698

SMC050

SMC050 brengt professionals, bedrijven en experts op het gebied van technologische trends en digitale innovatie in de regio bij elkaar. Iedere zes weken organiseert SMC050 een meetup in Groningen. We vinden kennisdeling van levensbelang en sponsoren dit initiatief daarom van harte.

FC Groningen en Kids United

Voetbalclub FC Groningen mag rekenen op onze steun. We sponsoren de eretribune van de businessclub. Daarnaast bieden we financiële steun aan Kids United. Dit is een voetbalvereniging, verbonden aan FC Groningen, voor kinderen met een beperking.

Vragen over sponsoring?

Benieuwd of we uw organisatie of initiatief kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op via marketing@tkppensioen.nl