Spring naar inhoud
Mijn TKP

Publicatie jaarverslag 2018: de kracht van eenvoud

Datum

Vandaag hebben we ons jaarverslag 2018 gepubliceerd. In het jaarverslag blikt CEO Ernst de Bie, samen met een reeks anderen – van klant tot collega, terug op de resultaten van vorig jaar. Een jaar dat in het teken stond van ons grootschalige veranderprogramma om pensioen zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodat deelnemers nu makkelijk de juiste keuzes kunnen maken. En in de toekomst onbezorgd kunnen genieten van hun pensioen. Vandaar: de kracht van eenvoud.

'Pensioen is te belangrijk om ingewikkeld te zijn, vinden wij. In 2018 lanceerden wij daarom officieel onze nieuwe positionering en belofte: Pensioen made easy. Terugkijkend was 2018 om meer redenen een jaar om trots op te zijn, want met onze nieuwe belofte in het hoofd hebben we echt bergen verzet.

Ons veranderprogramma TKP Connect, dat we begin 2017 startten, kreeg in 2018 haar volle snelheid. De stappen die we dit jaar met onze collega’s hebben gezet, maken mij trots. Na veel achter de schermen te hebben gewerkt aan de plannen en de voorbereiding, staat alles klaar om volop door te pakken. Nu gaan we – samen met onze klanten – de dienstverlening aan deelnemers verbeteren. En pensioen easy maken.

In ons jaarverslag vormt TKP Connect de rode draad. Met 3 belangrijke thema’s: verbeteren, digitaliseren en vernieuwen. En een heldere blik op het eindresultaat: het allerbeste pensioenplatform voor onze klanten en hun deelnemers en werkgevers, tegen de laagste kosten.'