Spring naar inhoud
Mijn TKP

Doekle Terpstra voorzitter RvC van TKP Pensioen

Datum

TKP heeft Doekle Terpstra (1956) benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC). Terpstra is naast voorzitter van de RvC van TKP ook voorzitter van UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Eerder was hij voorzitter van vakbond CNV, hogeschool Inholland, de HBO-raad en de KNSB en commissaris bij onder meer Unilever.

Ernst de Bie, chief executive officer van TKP is blij met de komst van Terpstra: ‘Zijn benoeming als onafhankelijk voorzitter past bij het verder professionaliseren van de besturing van TKP. Hij heeft ervaring met verandertrajecten binnen snelgroeiende organisaties en veel kennis van het pensioendossier.  Daarnaast heeft hij een groot netwerk in het bedrijfsleven en de politiek. Zijn  expertise is een waardevolle aanvulling in de RvC. Ook als persoon past hij goed bij waar TKP voor staat.’

De Raad van Commissarissen van TKP bestaat verder uit Maarten Edixhoven, CEO van Aegon Nederland en Rutger Zomer, CFO van Aegon Nederland.

(Foto: Henriette Guest)