Welkom bij de TKP Xperience

Als onze gast krijg je de mogelijkheid om aan het einde van de dag aanwezig te zijn bij de demo’s en laten we je kennismaken met je vakgenoten. Natuurlijk vertellen we je ook van alles over de corebusiness van TKP, want daarin zijn we de beste van Nederland en daar zijn we heel trots op!

Inspiratie en innovatie gaan hand in hand. Wij willen daarom ook van jou weten hoe je denkt over complexe en actuele ICT thema’s. Tijdens de Xperience Xchange willen we graag hierover met je sparren. Dat doen we samen met onze ICT professionals in een informele setting. 

Programma

16:30 - 17:00 Ontvangst met koffie en thee
17:00 – 17:15 Welkom door CEO Ernst de Bie
17:15 – 18:15 ICT demo’s TKP Tuesday
18:15 – 19:00 Diner
19:00 – 19:30 ICT bij TKP door ICT Manager Gert-Jan Mellema
19:30 – 20:20 ICT Xperience Xchange
20:20 - 20:30 Afsluiting
20:30 – 21:30 Borrel 

 

Gert-Jan Mellema - manager ICT

Na mijn studie bedrijfseconomie in Groningen en een aantal jaar werkervaring te hebben opgedaan, heb ik de stap gemaakt naar ICT. In korte tijd heb ik me ontwikkeld tot specialist en ben vervolgens via projectmanagement doorgegroeid naar lijnmanagement. Hierbij ben ik altijd betrokken gebleven bij de inhoud en de ontwikkelingen binnen ons vakgebied. 

Ik krijg energie van het coachen en leidinggeven aan ICT professionals in een snel veranderende omgeving. In mijn carrière heb ik bij verschillende werkgevers gewerkt. Wat TKP uniek maakt is de energie waarmee gewerkt wordt en het enthousiasme om ons werk nog beter te maken. Daarnaast zijn we heel ambitieus, dat uit zich in de snelheid waarmee innovaties elkaar opvolgen en de ontwikkelingen die we doormaken als team.

In bepaalde zin ben ik nog steeds een ontwikkelaar - maar niet langer van systemen maar van organisatie, mensen en teams.

Meer informatie

Contact

Heb je nog vragen over TKP Xperience? Of wil je je dieetwensen doorgeven voor het diner? Neem dan contact met ons op via xperience@tkppensioen.nl.  Of neem contact op met Lex List, manager ICT Ontwikkeling via 050 - 582 30 40.

Ons adres is: Europaweg 27, 9723 AS, Groningen. Je kunt ons herkennen aan de rode toren. Er is voldoende parkeergelegenheid.