TKP marktplaats

TKP heeft regelmatig behoefte aan tijdelijke externe inhuur. Dat kan voor projecten zijn of bij gebrek aan capaciteit, maar ook voor bepaalde specialistische kennis. Wij gebruiken deze marktplaats voor het uitzetten van opdrachten, ook deta-vast. Als je geregistreerd bent als zzp’er of leverancier, dan ontvang je opdrachten in jouw functiegroep automatisch per e-mail. Je kunt via deze marktplaats meteen op de vacatures reageren.

In de Quick Reference Card vind je de handleiding van deze marktplaats.


Meld je aan voor TKP marktplaats

Wil je op de hoogte blijven van tijdelijke opdrachten bij TKP? Heb je goede kandidaten voor TKP? Meld je dan aan voor TKP marktplaats! Dit kan als je als bedrijf of  zzp’er geregistreerd bent bij de Kamer van Koophandel. Zzp’ers moeten in het bezit zijn van een goedgekeurde voorbeeldovereenkomst en voldoen aan de inschrijvingsvoorwaarden (zie hieronder).
 

Aanmelden

Inloggen op TKP marktplaats

Heb je interesse in opdrachten bij TKP? Schrijf je dan hier in:

Klik hier om je in te schrijven

Vul je gegevens in en vink aan van welke functiegroep(en) je de opdrachten wilt ontvangen. Accepteer daarna de voorwaarden en je staat geregistreerd. Vervolgens ontvang je alle aanvragen in de door jou opgegeven functiegroep per e-mail.

Inloggen

Werkwijze

Wij plaatsen een aanvraag op de site. Als je ingeschreven staat en er is er een vacature binnen jouw functiegebied, dan ontvang je deze per e-mail. Reageren doe je met je CV en informatie over waarom je voldoet aan de selectiecriteria. Per selectiecriterium kennen we punten toe. Na de sluitingsdatum volgt op basis van de punten automatisch een selectie van leveranciers. De recruiter beoordeelt deze aanbiedingen. Vervolgens selecteert de betrokken manager de mensen die worden uitgenodigd voor een gesprek. Onvolledige aanbiedingen worden direct afgewezen. 

Wie zoeken we?

We zoeken zzp'ers en kandidaten van leveranciers die klant- en resultaatgericht zijn, hard kunnen werken en vooral veel plezier in hun werk hebben. Uiteraard moet je ook aan de voorwaarden voldoen: zzp’ers moeten in het bezit zijn van een goedgekeurde voorbeeldovereenkomst en voldoen aan de inschrijvingsvoorwaarden. Per aanvraag geven wij onze selectiecriteria aan. 
 

Over TKP

TKP is een moderne, efficiënte en betrouwbare pensioenuitvoerder. De hoge kwaliteit van de dienstverlening en de betrokkenheid van onze medewerkers resulteren, jaar na jaar, in een hoog rapportcijfer van onze klanten. TKP voert het pensioen uit voor dertig pensioenfondsen die samen ruim 3 miljoen Nederlanders bedienen. Echte aandacht voor deelnemers, echte aandacht voor werkgevers en echte aandacht voor het pensioenfondsbestuur. Daar draait het bij ons om.