Persoonlijke ontwikkeling

Bij TKP houden we van ontwikkelingen. Ontwikkelingen in de pensioenwereld, nieuwe ideeën voor klanten, maar bovenal persoonlijke ontwikkeling voor onze medewerkers. Want opleiden, dat doen we bij TKP. Jaarlijks starten tientallen medewerkers met een opleiding. Een aantal opleidingen organiseren we in groepsverband, zoals de pensioenopleidingen van SPO, de Wft-basisopleidingen pensioen en vermogen en de opleiding Actuarieel rekenaar.

Daarnaast kun je ook individuele opleidingen volgen. Hier maken we onderscheid in functieopleidingen en loopbaanopleidingen. Functieopleidingen zijn vakgerichte opleidingen, die je nodig hebt voor het uitoefenen van je functie. Medewerkers kunnen daarnaast ook een opleiding volgen die niet specifiek gericht is op hun functie. Dit noemen we loopbaanopleidingen.

Opleiding Collectieve Pensioenen

Alle medewerkers, van Pensioendesk tot Interne Zaken, hebben deze opleiding gevolgd of gaan deze volgen. Opleiding Collectieve Pensioen compact leidt op tot medewerker collectieve pensioenen.
 

Leergang Collectieve Pensioen

Voor sommige functies is de opleiding Collectieve Pensioenen compact niet voldoende en is er een vervolgopleiding nodig: leergang Collectieve Pensioenen. Dit is een verdieping van kennis voor ervaren medewerkers in de pensioenuitvoering.

Actuarieel rekenaar

Met de opleiding Actuarieel rekenaar leer je actuariële berekeningen maken op het gebied van pensioen-verzekeringen.