Stage op onze ICT-afdeling

TKP biedt HBO en WO studenten de mogelijkheid voor een stage of afstudeeropdracht op onze ICT-afdeling. Dat kan zowel voor een verdiepingsstage als een afstudeerproject van vijf maanden.

Volg je een opleiding in één van deze richtingen en werk je graag binnen een groeiende en innovatieve organisatie waar ruimte is voor persoonlijke begeleiding? Dan hebben wij dé stageplek voor jou.

Kijk hier voor onze actuele stage vacatures.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een boeiende organisatie waar je als stagiair de ruimte krijgt om actief deel te nemen aan diverse opdrachten? Een plek waar je door ervaren medewerkers wordt begeleid en kan werken aan je persoonlijke skills? Kom dan stage lopen op de ICT-afdeling van TKP! 
 

Eigen idee

Via een stage of afstudeeropdracht kun je kennismaken met TKP: een boeiende organisatie met een informele sfeer. Heb je een goed idee voor een stage of heb je een voorstel voor een interessante afstudeeropdracht? 

Wij staan open voor creatieve suggesties en komen graag persoonlijk met jou in contact. Er zijn mogelijkheden vanaf februari of september, in overleg zijn andere startmomenten eveneens bespreekbaar. 

Meer informatie

Contact

Voor algemene informatie over de mogelijkheden rondom een stage of afstudeeropdracht kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken via vacature@tkppensioen.nl
 

Stuur ons je CV en motivatiebrief waarin je vertelt welke opleiding je volgt, waarom je een stage of afstudeeropdracht bij TKP wilt doen en naar welk onderwerp je voorkeur uitgaat.

Meer informatie