Onze ICT-afdeling

Welkom op de afdeling ICT van TKP!

Dat je op deze pagina terecht gekomen bent, betekent dat je geïnteresseerd bent in werken bij onze organisatie of je bent een
ICT-er op zoek naar een nieuwe uitdaging. Of natuurlijk allebei! In ieder geval, we leggen je graag uit waarom ruim 100 ICT-collega's elke dag met plezier naar hun werk bij TKP gaan.

Enthousiast? Kijk dan snel of er passende ICT-vacatures voor jou zijn! Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Innovatief

We beschouwen ons pensioenadministratiesysteem PPS als het state-of-the art administratiesysteem binnen Nederland. Maar ook onze concurrenten zitten niet stil. 
 

Aan ons de uitdaging om ervoor te zorgen dat PPS ook op lange termijn nog steeds het beste systeem is. Daarnaast draait de ICT-wereld ook rap door en zijn onze keuzes en oplossingen mogelijk binnenkort verouderd. Dit vraagt om continue innovatie. 

Meer informatie

Collegiaal

In je eentje kun je niet de beste worden. Dat kan alleen door samen te werken en elkaars sterke punten optimaal te benutten. ICT-ers bij TKP krijgen veel professionele vrijheid en nemen hun verantwoordelijkheid. 
 

Welke functie je ook hebt, bij ons ben je verantwoordelijk voor de klant. Met je team heb je dan ook met veel mensen van verschillende afdelingen te maken. Samen met hen streef je er naar om de beste resultaten voor onze klanten te bereiken. Uiteraard werken we met Scrum.

 

Meer informatie

Technisch hoogstaand

Op de ICT-afdeling van TKP werken daarom de beste ICT-ers. Niet alleen zeer vakbekwaam en passie voor techniek, maar tevens senior als mens: gericht op samenwerken, verandergezind en een zeer hoge kwaliteitsnorm. 

Dynamisch, groeiend, innovatief en heel goede vakmensen als collega’s – dit is een werkomgeving waar je continu leert en jezelf ontwikkelt. Daarbij kun je als ICT-er echt het verschil maken. Wat jij doet, telt!

Meer informatie

ICT-functies

Omdat we bij TKP de gehele ICT-dienstverlening aan klanten in eigen huis hebben, zijn vrijwel alle ICT-functies bij ons aanwezig. Van scrummasters tot projectleiders. Van testspecialisten tot functioneel ontwerpers. Van Javanen tot Oracle ontwikkelaars.

Bekijk onze ICT-vacatures!

 

Stage

TKP biedt HBO en WO studenten de mogelijkheid voor een stage of afstudeeropdracht op onze ICT-afdeling. Dat kan zowel voor een verdiepingsstage als een afstudeerproject van vijf maanden.

Bekijk onze stagevacatures! 

TKP Tuesday

Meerdere keren per jaar organiseren we de TKP Tuesday: een dag waar je vermogen tot innovatie en creativiteit centraal staan. Je mag zelf bedenken waar je aan wilt werken. Dit kan van alles zijn: iets wat je al tijden hebt willen oppakken of fixen, een verbetering op een bestaand design of functionaliteit of je hebt een fantastisch nieuw idee!

Je kunt je idee alleen, maar ook met een team oppakken en uitvoeren. Het doel is om aan het einde van de dag iets op te leveren wat gebruikt wordt of kan worden. Dit mag van alles zijn, zolang het maar betrekking heeft op TKP haar producten of diensten.

Meer informatie