Werken bij TKP

Ambitieuze professionals zitten goed in Groningen. Zeker als ze bij TKP werken. Want vanuit Groningen werken zo’n 750 TKP’ers aan het beste digitale pensioenplatform. Ruim 3,1 miljoen Nederlanders rekenen op onze dienstverlening. Of het nu gaat om een pensioenuitkering die juist én op tijd is, of om een actueel overzicht van het opgebouwde pensioen. 

We hebben regelmatig vacatures voor de functie van pensioenspecialist, data analist, DevOps Developer of communicatieadviseur. Welke functie je ook hebt, je werkt altijd met andere knappe koppen voor onze klanten. We kennen een informele sfeer zonder dat we de professionaliteit uit het oog verliezen. Hard werken als het moet, een grapje als het kan, maar altijd met plezier. 

Even kennismaken

Vanuit de rode toren aan de ring van Groningen werken we keihard aan onze ambitie: het neerzetten van het beste digitale pensioenplatform. Toch kennen veel mensen ons niet. Daarom willen we graag even kennismaken.

10 dingen die je waarschijnlijk nog niet wist

Onze vacatures

Enthousiast geworden? Kijk dan of er passende vacatures voor je zijn. Is er op dit moment geen passende vacature? Schrijf je dan in voor onze talentpool en we houden je op de hoogte!
 

Bekijk onze vacatures

Je carrière bij TKP

We vragen we veel van onze mensen, maar bieden ook veel. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te laten zien. En je krijgt alle kansen om je te ontwikkelen.
 

Persoonlijke ontwikkeling

Werken moet ook leuk zijn

Niet alleen op de werkvloer wordt er gepresteerd, ook buiten het werk staan TKP-ers hun mannetje. Zo gaat elke zomer de fietsclub van TKP de bergen in om daar hun top te bereiken en rennen de mannen en vrouwen van de hardloopgroep door de straten in het Noorden tijdens verschillende hardloopevenementen. Ook als je wat minder sportief bent aangelegd, kom je volop aan je trekken. We hebben namelijk een ontzettend actieve PV. Noem het, en zij organiseren het. 

Werken op onze ICT-afdeling

Wij werken aan het beste digitale pensioenplatform. En dat kunnen we niet zonder ICT'ers. We willen onze ICT-systemen state-of-the-art houden en ontwikkelen diverse widgets en applicaties voor onze klanten. Maar we willen meer: van chatbots tot augmented reality. Je werkt met innovatieve technologieën en met collega’s van verschillende afdelingen.
 

Ontdek de mogelijkheden

TKP Marktplaats

TKP heeft regelmatig behoefte aan tijdelijke externe inhuur. Dat kan voor projecten zijn of bij gebrek aan capaciteit, maar ook voor bepaalde specialistische kennis. Wij gebruiken deze marktplaats voor het uitzetten van opdrachten, ook deta-vast. Wil je op de hoogte blijven van tijdelijke opdrachten bij TKP? Meld je dan aan voor TKP marktplaats.
 

Lees meer