Werken bij TKP

We kunnen hier wel gaan uitleggen wat we doen, maar daar is elders op de website veel meer over te vinden. Hier vertellen we je liever waarom mensen het zo leuk vinden om bij ons te werken.

Welke functie je ook hebt, bij TKP ben je verantwoordelijk voor de klant. Binnen je klantteam heb je dan ook met veel mensen van verschillende afdelingen te maken. Samen met hen ben je aan de slag om de beste resultaten voor onze klanten te bereiken. Hard werken als het moet, een grapje als het kan, maar altijd met plezier.

Vacatures

Enthousiast geworden over ons verhaal? Kijk dan of er passende vacatures voor je zijn. Zijn er op dit moment geen passende vacatures? Schrijf je dan in voor onze talentpool en we houden je op de hoogte!

Kijk of er passende vacatures zijn

Carrièremogelijkheden

Naast je werkzaamheden staat ook je persoonlijke ontwikkeling centraal bij TKP.

 

Jouw carrière

Niet alleen op de werkvloer wordt er gepresteerd, ook buiten het werk staan TKP-ers hun mannetje. Zo gaat elke zomer de fietsclub van TKP de bergen in om daar hun top te bereiken en rennen de mannen en vrouwen van de hardloopgroep door de straten in het Noorden tijdens verschillende hardloopevenementen. Oh ja, hadden we ons skiweekend in januari al genoemd?

Ook als je wat minder sportief bent aangelegd, kom je volop aan je trekken. We hebben namelijk een ontzettend actieve PV. Noem het, en zij organiseren het.