Gelieerde organisaties

Cappital

Cappital (officieel: Cappital Premiepensioeninstelling B.V.) is een premiepensioeninstelling, die zich richt op de uitvoering van premieregelingen voor grotere werkgevers en collectieven. Cappital is een initiatief van TKP Pensioen, die alle pensioenbeheeractiviteiten voor Cappital uitvoert.

TKP Investments

TKP Investments is een pensioenbelegger met 25 jaar ervaring. De dienstverlening is modulair en omvat strategische en risicomanagementadvisering. Voor de beleggingen maakt TKP Investments gebruik van een multi-manager aanpak. Daarnaast verzorgt TKP Investments het beheer van beleggingsportefeuilles, dagelijkse monitoring en integrale rapportages. TKP Investments is een zelfstandig onderdeel van AEGON Asset Management.

AEGON

AEGON Groep is het multinationale verzekeringsconcern, dat actief is in onder meer de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, en Spanje. AEGON biedt klanten levens-, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en spaar- en beleggingsproducten aan. TKP is als zelfstandig businessunit een dochteronderneming van AEGON Nederland NV dat deel uitmaakt van de AEGON Groep.