Dit is TKP

Begonnen als uitvoeringsorganisatie van het pensioenfonds van PTT Nederland, is TKP anno 2017 uitgegroeid tot een moderne, efficiënte en betrouwbare pensioenuitvoerder. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening en de betrokkenheid van onze medewerkers resulteren, jaar op jaar, in een hoge waardering van onze klanten.

Inmiddels vertrouwen ruim 30 pensioenfondsen dagelijks op de dienstverlening van TKP. Dit zijn zowel bedrijfstak- als ondernemingspensioenfondsen. Onze klanten zorgen voor het pensioen van zo’n 3,1 miljoen Nederlanders. Bij TKP bent u verzekerd van aandacht. Echte aandacht voor deelnemers, echte aandacht voor werkgevers en echte aandacht voor het pensioenfondsbestuur. Daar draait het bij ons om.

organogram Created with Sketch.

Missie TKP

TKP wil de beste pensioenadministrateur van Nederland zijn door de beste kwaliteit te leveren tegen een concurrerende prijs. Om dit te bereiken investeren we continu in producten, systemen en personeel. In de pensioensector lopen we dan ook voorop met een zeer goed beheerste administratieve organisatie. Kwaliteitsstandaarden die nu gemeengoed zijn in de sector, heeft TKP al jaren geleden geïmplementeerd. TKP is een 100% dochter van Aegon Nederland.

Gedragsregels