Dit is TKP

Begonnen als uitvoeringsorganisatie van het pensioenfonds van PTT Nederland is TKP anno 2016 uitgegroeid tot een moderne, efficiënte en betrouwbare pensioenuitvoerder. De hoge kwaliteit van de dienstverlening en de betrokkenheid van onze medewerkers resulteren, jaar op jaar, in een hoog rapportcijfer van onze klanten.

Inmiddels vertrouwen ruim 30 pensioenfondsen dagelijks op de dienstverlening van TKP. Dit zijn zowel bedrijfstak- als ondernemingspensioenfondsen. De klanten van TKP zorgen voor het pensioen van zo’n 3,1 miljoen Nederlanders. Echte aandacht voor deelnemers, echte aandacht voor werkgevers en echte aandacht voor het pensioenfondsbestuur. Daar draait het bij ons om.

organogram Created with Sketch.

Missie TKP

In de pensioensector loopt TKP voorop met een zeer goed beheerste administratieve organisatie. Kwaliteitsstandaarden die nu gemeengoed zijn in de sector, heeft TKP al jaren geleden geïmplementeerd. TKP wil de beste pensioenadministrateur van Nederland zijn door de beste kwaliteit te leveren tegen een concurrerende prijs. Om dit te bereiken investeert TKP continu in producten, systemen en personeel.

Gedragsregels