Dit is TKP

Begonnen als uitvoeringsorganisatie van het pensioenfonds van PTT Nederland, is TKP anno 2018 uitgegroeid tot een moderne, efficiënte en betrouwbare pensioenuitvoerder. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening en de betrokkenheid van onze medewerkers resulteren, jaar op jaar, in een hoge waardering van onze klanten.

Inmiddels vertrouwen ruim 30 pensioenfondsen dagelijks op de dienstverlening van TKP. Dit zijn zowel bedrijfstak- als ondernemingspensioenfondsen. Onze klanten zorgen voor het pensioen van zo’n 3,1 miljoen Nederlanders. Bij TKP bent u verzekerd van aandacht. Echte aandacht voor deelnemers, echte aandacht voor werkgevers en echte aandacht voor het pensioenfondsbestuur. Daar draait het bij ons om.

Onze missie, visie en ambitie

Wij vinden dat pensioen te belangrijk is om ingewikkeld te zijn. Wij geloven dat inzicht vandaag morgen vertrouwen geeft. Daarom maakt TKP pensioen helder. Voor deelnemers die pensioen opbouwen of ontvangen. En voor hun pensioenfondsen en werkgevers.

Steeds meer deelnemers zien het belang van pensioen. En dat keuzes die ze nu maken, invloed hebben op later. Net als in andere aspecten van hun leven, willen ze ook van hun pensioen weten wat hun persoonlijke situatie is.

Wij willen het pensioen naar de toekomst brengen. Voor ruim 30 pensioenfondsen en hun 3,1 miljoen deelnemers. Zodat zij straks makkelijker dan ooit verantwoorde keuzes kunnen maken voor een financieel gezonde toekomst. Met het beste digitale pensioenplatform.

Gedragsregels