Dienstverlening

Pensioenfondsen hebben een grote verantwoordelijkheid als uitvoerders van bedrijfspensioenregelingen in Nederland. Deelnemers moeten er immers op kunnen vertrouwen dat zij een pensioen ontvangen waar zij recht op hebben. En werkgevers moeten er van op aan kunnen dat de premienota klopt.

Wij begrijpen dit als geen ander en ondersteunen uw pensioenfonds hierbij. Met een team van ervaren en betrokken medewerkers en met een flexibele, stabiele ICT-infrastructuur leveren wij de best denkbare dienstverlening aan uw pensioenfonds. Alles draait hierbij om kwaliteit. Zo zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering van uw pensioenregeling. Met innovatieve communicatietools voor deelnemers en werkgevers. En ondersteuning van het pensioenfondsbestuur om volledig in control te zijn en te blijven.

Klantteam rondom pensioenfonds

Klantteam rondom pensioenfonds

Een belangrijke waarborg voor de kwaliteit van de dienstverlening is de wijze waarop TKP de procesvoering voor haar klanten inricht. Om zulke complexe processen onder controle te houden, is informatietechnologie uiteraard zeer belangrijk. Maar de doorslaggevende factor is nog altijd de mens: betrokken medewerkers die zich verantwoordelijk voelen voor uw pensioenfonds. Daarom heeft elke klant bij TKP een eigen, dedicated klantteam.

Het klantteam is verantwoordelijk voor de dienstverlening aan uw pensioenfonds en zorgt ervoor dat alle onderdelen daarvan op elkaar zijn afgestemd. Het team staat onder leiding van de klantmanager en bestaat uit professionals van verschillende afdelingen en vakgebieden. Van pensioendesk tot actuariaat, van productbeheer tot bestuursondersteuning en van communicatie tot backoffice. Medewerkers uit verschillende disciplines, maar allemaal met één doel: uw pensioenfonds.

Meer informatie